søndag den 21. juli 2013

It smells of summerPå det seneste har jeg lavet en hel masse. Faktisk så meget, at jeg slet ikke har haft tid til at opdatere bloggen. Jeg har filmet og taget billeder til International Filosofi Olympiade, som i år foregik på min skole (der var en masse udenlandske deltagere - det var virkelig spændende), spillet en masse strandhåndbold, haft fødselsdag, brugt hele læseferien på terassen, afsluttet 1.g og en masse, masse andet. Den seneste uge er brugt på at arbejde (træls da det ellers har været fantastisk vejr) - pengene vokser jo desværre ikke på træerne, som mine forældre altid siger. I forrige weekend var jeg desuden i Esbjerg for at se min søster optræde med alle de andre efterskoleelever lørdag aften. Det var virkelig, virkelig et flot show og nogle dygtige gymnaster!
Ovenfor ses en del af de billeder, jeg indtil nu har taget her i ferien. Håber I kan lide dem! 

Ps. Har virkelig brug for hjælp! Som I nok kan se, rykker mine billeder sig og står overhovedet ikke under hinanden. Nogle andre der har prøvet det samme og kan fortælle mig, hvad jeg skal gøre??? På forhånd tak!

5 kommentarer:

 1. hvor er de skønne! prøv at midterstille alle billederne :-)

  SvarSlet
 2. Virkelig skønne billeder, jeg er helt forelsket i lyset og farverne.. :)

  For at være ærlig, troede jeg først, at det var meningen, at billederne skulle være sådan lidt forskudt, men jeg kan godt se, at det kan være lettere irriterende.. Som "hende C" siger, skal du prøve at midterstille billederne.. ellers google det, google er din ven ;)

  Jeg er vild med din blog btw :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh, tusind mange tak for dine søde ord!

   Slet